Την ημέρα της Μητέρας γιορτάζουμε στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

 

Την ημέρα της Μητέρας γιορτάζουμε όλοι μαζί με τα πιο όμορφα λουλούδια για το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο, στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Μέσα στο ανοιξιάτικο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» με αγάπη για την μητέρα και το παιδί διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή,  με σκοπό να προσφερθούν δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, χαρά και διασκέδαση σε παιδιά και γονείς.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα την ημέρα της Μητέρας,  Κυριακή 13 Μαΐου 2018:

Πλούσιες είναι οι εκδηλώσεις στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, με εργαστήρια, χορό αλλά και λατινοαμερικάνικη μουσική από τους  Apurimac : 

12/5/2018

17.30 – 18.30 Εργαστήρι Ενδυνάμωσης & Ευεξίας προσφορά από το Άγγιγμα Ζωής και την Ψυχοενεργειακή Σύμβουλο Αγγελική Ζαμπέλη

18.30 – 19.30 Παρουσίασεις χορών Latin & Tango Argentino

20.00 – 22.00 Συναυλία συγκροτήματος Apurimac

Πόλος έλξης η 64η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς  και φέτος. Χιλιάδες είναι οι πολίτες που εμπιστεύονται τον ιστορικό θεσμό προκειμένου να  επιλέξουν από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων τα κατάλληλα για τον κήπο και την βεράντα τους. Παράλληλα απολαμβάνουν το πλούσιο πολιτιστικό και μουσικό πρόγραμμα .Οι μικροί μας φίλοι βρίσκουν την ευκαιρία να επισκεφτούν  το Εκθεσιακό χώρο της Έκθεσης  και να μάθουν για το «Ταξίδι του Νερού στη Φύση» ενώ μπορούν να  παίξουν στο δωρεάν πάρκο ψυχαγωγίας, που λειτουργεί στο Άλσος Κηφισιάς.