ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ OPEN RESEARCH EUROPE Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα Open Research Europe, ως δικαιούχος του προγράμματος SPARCS «Horizon 2020», και μπορεί να δημοσιεύει ερευνητικά άρθρα που προκύπτουν από την έρευνα που γίνεται στην Κηφισιά μέσω του  συγκεκριμένου προγράμματος.

Σχετική ανάρτηση έγινε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρο Ζαπάντη «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τον Δήμο Κηφισιάς, να συμμετάσχει στην πλατφόρμα Open Research Europe. Την πλατφόρμα εκδόσεων ανοιχτής πρόσβασης για επιστημονικά άρθρα που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας από το πρόγραμμα SPARCS, τα “Horizon 2020” και σύντομα το “Horizon Europe”. Η Open Research Europe θα δώσει σε όλους, ερευνητές και πολίτες, δωρεάν πρόσβαση στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Η Κηφισιά ως δικαιούχος του προγράμματος SPARCS “Horizon 2020”, μπορεί να δημοσιεύει ερευνητικά άρθρα και μεθόδους σε αυτήν την πλατφόρμα. Άρθρα που προκύπτoυν από την έρευνα που γίνεται στην Κηφισιά μέσω του προγράμματος SPARCS “Horizon 2020”. Η πλατφόρμα δέχεται άρθρα σε όλους τους τομείς της επιστήμης, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών επιστημών, της μηχανικής και τεχνολογίας, ιατρικές και επιστήμες υγείας, γεωργικές και κτηνιατρικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, ανθρωπιστικές επιστήμες και τέχνες. Η πλατφόρμα παρουσιάζει μια ποικιλία τύπων άρθρων από ερευνητικά άρθρα έως μεθόδους και δοκίμια.