Προχωρούν τα έργα στα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

Εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης στις σχολικές εγκαταστάσεις αλλά και στους αύλειους χώρους πραγματοποιούνται συνεχώς από τα Τεχνικά Συνεργία του Δήμου μας καθώς και από εργολαβίες. 
Εκτός από την καθημερινή σημαντική δουλειά που γίνεται στα σχολεία από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή καθώς και από την ΔΕΠ και η Τεχνική Υπηρεσία ασχολείται συστηματικά με τα θέματα που αφορούν στα σχολικά κτήρια.
Μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, καταγράφουν τις κτιριακές ανάγκες των σχολείων και ακολούθως μελετούν και προκηρύσσουν έργα.

Κατόπιν τούτων σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την χρονική περίοδο η δεύτερη μεγάλη εργολαβία που έχει επιμεληθεί η Τεχνική Υπηρεσία μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, για επισκευές και αποκαταστάσεις στα σχολικά συγκροτήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οι ακόλουθες εργασίες:

2ο Λύκειο Κηφισιάς
Επισκευή δύο λυόμενων αιθουσών στον προαύλιο χώρο. Πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων οι εργασίες: Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικοί και εξωτερικοί των αιθουσών, αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων οροφής και των κατεστραμμένων γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων με νέες, αντικατάσταση κατεστραμμένων υαλοπινάκων στα κουφώματα αιθουσών καθώς και αντικατάσταση κλειδαριών στις πόρτες.

1ο Λύκειο Κηφισιάς
Εργασίες μόνωση του δώματος

1ο Νηπιαγωγείο Νέας Ερυθραίας
Χρωματισμοί εξωτερικά του κτηρίου

2ο Νηπιαγωγείο Νέας Ερυθραίας
Χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου

3ο Νηπιαγωγείο Νέας Ερυθραίας
Χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου

3ο-9ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς
Επισκευή οροφής, τουαλετών, γραφείου διευθύντριας και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με αποκατάσταση των επιχρισμάτων και την τοποθέτηση ψευδοροφής από γυψοσανίδες. 
Χρωματισμοί εσωτερικά (τοίχοι- οροφές) όλων των προαναφερόμενων χώρων (τουαλετών-γραφείου διευθύντριας - αίθουσας πολλαπλών χρήσεων)

Νηπιαγωγείο Εκάλης
Χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου

8ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς 
Χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου

2ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας
Επισκευή τμήματος στέγης λόγω επικινδυνότητας

3ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας
Επισκευή τμήματος στέγης λόγω επικινδυνότητας