Προκήρυξη 4ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, διοργανώνει από Δευτέρα 11 – Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ενθάρρυνση και η ανάδειξη της θεατρικής–καλλιτεχνικής δημιουργίας, γιατί το θέατρο αποτελεί σχολείο κοινωνικής και αισθητικής παιδείας. Επιπρόσθετα αναπτύσσει δεσμούς φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων και δημιουργεί ένα πολιτιστικό κίνημα.

Στο Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος πέντε (5) θίασοι οι οποίοι θα επιλεγούν από επιτροπή. Η επιτροπή θα αποτελείται από καλλιτέχνες της πόλης μας.

Σε όλους τους θιάσους θα απονεμηθούν έπαινοι και τιμητικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βιογραφικό σημείωμα του ερασιτεχνικού θιάσου (απαραίτητα  τα στοιχεία επικοινωνίας με κάποιο μέλος ή μέλη του θιάσου)
DVD της θεατρικής παράστασης με τους συντελεστές που θα συμμετέχουν κι εφόσον η παράσταση επιλεγεί – αναλυτικό σημείωμα με τους ηθοποιούς και τους ρόλους που ερμηνεύει ο καθένας κι όλους του υπόλοιπους συντελεστές και τις ιδιότητες τους. Το υλικό που θα αποσταλεί δεν θα επιστραφεί.
Για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, εφόσον επιλεγεί ο θίασος, είναι απαραίτητη η έγγραφη άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.
Ο θίασος μπορεί να συμμετέχει μόνον με ένα έργο.
Η συμμετοχή πρέπει να κατατεθεί έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Εμ. Μπενάκη 3, Τ.Κ. 145 61 Κηφισιά (Δευτ. – Παρ. 9 π.μ. – 3 μ.μ. τηλ. 2132007204, 205, 207)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ»

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΥΡΕΠΗΣ