Παρουσίαση βιβλίου του 14χρονου μαθητή Τάσου Σταυρόπουλου

Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Τάσο! 

Να περνά από χέρι σε χέρι μιλώντας στις καρδιές των αναγνωστών σου

 

Πολύ όμορφο συναίσθημα το να διαπιστώνεις ότι μαθητής του Δήμου μας δεν περιορίζεται μόνο στις δραστηριότητες που συνδέονται με την ηλικία του αλλά αναπτύσσει μια ευρύτερη δημιουργική δράση εξωτερικεύοντας  τις σκέψεις του και αποτυπώνοντας τες σε ένα βιβλίο.

Περί του 14χρονου Τάσου Σταυρόπουλου, ο λόγος ο οποίος το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 παρουσίασε το παιδικό βιβλίο του  «Ο Αλέξανδρος Βρεττός και το Κουτί της Πανδώρας»,  στην ‘Επαυλη Γ. Δροσίνη. Κοντά του βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος προκειμένου να ευχηθεί να είναι καλοτάξιδο το πρώτο του βιβλίο  καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς, Νικόλαος Κούκης, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολείων της Κηφισιάς, δεκάδες γονείς και μαθητές.

Πρόκειται για μια  συναρπαστική μυθο-ιστορία για την αιώνια μάχη του καλού ενάντια στο κακό, αλλά κυρίως για την ελπίδα, το πιο πολύτιμο δώρο της ανθρώπινης ύπαρξης. Για το βιβλίο μίλησε η κ. Αλεξάνδρα Συμεωνίδου, συγγραφέας, ο κ. Κώστας Μοναστήρας, εκπαιδευτικός-συγγραφέας, η κ. Μίνα Μουστάκα, φιλόλογος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κ. Κατερίνα Στάικου, ηθοποιός-σκηνοθέτης.