Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Νέας Ερυθραίας

Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Νέας Ερυθραίας

 

Το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Νέας Ερυθραίας δημιουργήθηκε με κύριο στόχο τη συμμετοχή των παιδιών του Καλλικρατικού Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης στους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Ένα τμήμα που έχει την έδρα του στη Νέα Ερυθραία, σε έναν χώρο διδασκαλίας εύκολα προσβάσιμο για όλους τους δημότες μας και που αποσκοπεί στην βαθύτερη γνωριμία των παιδιών με την παράδοση της χώρας από μικρή ηλικία.

Ως τμήμα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, αφορά όλους τους δημότες του διευρυμένου δήμου Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας –Εκάλης, καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του Δήμου, σε ώρες διδασκαλίας που να εξυπηρετούν όλους τους πολίτες.

Θα διδάσκονται Μικρασιατικοί χοροί μεταξύ άλλων στο μάθημα, σε μια ισορροπία με τους χορούς των υπολοίπων περιοχών της Ελλάδας.

Υπεύθυνη χοροδιδάσκαλος είναι η Κατερίνα Τσιάμα, η οποία συνεργάζεται με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς εδώ και μια δεκαετία, με πλούσια εμπειρία στη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών.

Το μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στις 17:00-:18:00 στο Σπίτι του Αθλητή στη Νέα Ερυθραία (Αντ. Πίττα & Σπύρου Λούη).