Παιδικός σταθμός, η Βίλα Μιχλ

Ένας νέος πρότυπος παιδικός σταθμός ασφαλής και λειτουργικός, με την πλέον υψηλή ποιότητα και φιλικός προς το περιβάλλον θα λειτουργήσει σε λίγους μήνες, στον Δήμο Κηφισιάς.
Ο παιδικός σταθμός θα στεγαστεί στην «Βίλα Μιχλ», που βρίσκεται στην οδό Κοκκινάκη 5 στην Κάτω Κηφισιά, η οποία επισκευάστηκε και συντηρήθηκε με δημοτικούς πόρους. Ο χώρος διαμορφώθηκε σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό δυναμικότητας περίπου 50 παιδιών.

Η πανέμορφη Βίλα έχει περιέλθει στον Δήμο Κηφισιάς από κληροδότημα της Πατρούλας Καμπάνη- Μιχλ και διαθέτει εκτός από το κτίσμα και κήπο περίπου 3,5 στρεμμάτων. Μια πανέμορφη Βίλλα εξαιρετικού κάλους, πέτρινη με αντιπροσωπευτικά στοιχεία των κατοικιών της παλιάς Κηφισιάς.
Οι χώροι του κτίσματος διαμορφώθηκαν σε μεγάλες και σύγχρονες αίθουσες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για Παιδικό Σταθμό ως χώρο αγωγής και με πρωταρχικό σκοπό την παροχή προσχολικής αγωγής σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα καθώς και την ολόπλευρη σωματική, νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.
Ένα σημαντικό έργο στους τομείς της παιδικής μέριμνας, της υποστήριξης της οικογένειας και της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο.