Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη για την απώλεια δύο Συμπολιτών

12Ιουν

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη για την απώλεια δύο Συμπολιτών

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη για την απώλεια δύο Συμπολιτών.

Η Αριστέα Μάκρα- Καυγαλάκη σύζυγος του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη και υποδειγματική μητέρα τριών μικρών παιδιών, υπέκυψε μετά από άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια.

Δυναμική και αγέρωχη προσωπικότητα, παλαιά αθλήτρια κι ενεργή πολίτης με συμμετοχή σε Συλλόγους, υπήρξε αγαπητή και δυναμική φυσιογνωμία της Νέας Ερυθραίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και  ώρα 17.30 στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας στη Νέα Ερυθραία.

 

Η Μαρία (Μαρίτσα) Τσιλιγκίρη, σύζυγος του παλαίμαχου Δημοτικού Συμβούλου -Αντιδημάρχου Τηλέμαχου Τσιλιγκίρη και μητέρα του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τσιλιγκίρη, απεβίωσε πλήρης ημέρων.

Αγαπητή στην Κάτω Κηφισιά και ιδιαίτερα στην ενορία του Αγίου Γεωργίου, διακρινόταν για την καλοσύνη και την ταπεινοφροσύνη της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 16.00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Κηφισιά.