Ξεκίνησαν οι αγώνες δρόμου στον Δήμο Κηφισιάς

Με πολύ καλή διάθεση, άψογη διοργάνωση και πολλές συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο, στους αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και τον αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά ξεκίνησαν πριν από λίγο, οι αγώνες δρόμου UNDER ARMOUR RUN KIFISIA CITY CHALLENGE.
Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη θετική επίδραση που έχει ο αθλητισμός για την κοινωνία.
Οι αγώνες δρόμου UNDER ARMOUR RUN KIFISIA CITY CHALLENGE, διοργανώνονται για δεύτερη φορά στον Δήμο μας, από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και την αθλητική εταιρεία Under Armour, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στη φετινή διοργάνωση έχει γίνει επανασχεδιασμός των διαδρομών έτσι ώστε να είναι πιο εύκολες για τους δρομείς αλλά και λιγότερο επιβαρυντικές για τους κατοίκους της περιοχής ενώ οι δρομείς του ημιμαραθώνιου έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν και εντός του δάσους Φασίδερη.
Η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», μη κυβερνητική οργάνωση που παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε καρκινοπαθείς και στο οικείο περιβάλλον τους.