Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον μεγάλο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Μαΐου ένωσαν τις φωνές τους ο Μιχάλης Δημητριάδης και η εξαμελής ορχήστρα του Σπύρου Πατρά.

Συνδιοργανωτές ήταν το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

Σε ένα εξαιρετικά επιλεγμένο ρεπερτόριο τραγουδιών από την πλούσια παρακαταθήκη που μας κληροδότησε ο αξέχαστος Απόστολος Καλδάρας. Η εξαμελής ορχήστρα του Σπύρου Πατρά απέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη της μουσική και καλλιτεχνική αξία στο λαϊκό τραγούδι.

Μια σύντομη αναφορά στον μεγάλο δημιουργό Απόστολο Καλδάρα έκανε η φιλόλογος Λίλα Παπαδημητρίου, μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αχιλλέα Κουρέπη και της Προέδρου του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης» Ολυμπίας Μπισκίνη.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα εύσημα που απέδωσε η κα Ολυπία Μπισκίνη στον Αλέξανδρο Σούτσο για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Κηφισιάς.