Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Κηφισιάς

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  η Θεία Λειτουργία, την οποία παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του Δ.Σ., Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια, οι ιερείς και οι πολίτες κατευθύνθηκαν , με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίο, προς την λίμνη του πάρκου του Κεφαλαρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Η Στεφανία Γεροντάκη εργαζόμενη του Δήμου, δε δίστασε να βουτήξει στα νερά της λίμνης προκειμένου να πιάσει τον Σταυρό και να πάρει την ευλογία του ιερέα.

Στην γιορτή των Αγίων Θεοφανείων, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς απένειμε  στον  Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο το «Χρυσό Μετάλλιο του Σωτήρος» για την προσφορά του.


Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας.
Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην ενορία της Αγίας Ματρώνας πραγματοποιήθηκε στο σιντριβάνι του αύλειου χώρου της Εκκλησίας. 
Παρών εκτός από πλήθος κόσμου έδωσαν αιρετοί εκπρόσωποι της δημοτικής Ενότητας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Καυγαλάκη.

Ο αγιασμός των υδάτων και η ρίψη του Τίμιου Σταυρού στην Ενορία Αγίας Τριάδος στην Νέα Κηφισιά πραγματοποιήθηκε στο "HEAVEN PARADISE - Camping DIONISIOTIS".