Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΕΠΙΣ του Δήμου Κηφισιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας για την παρουσίαση του βιβλίου:
"Αν)ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής.Μια ποσοτική έρευνα στην Ελλάδα της κρίσης" των Λαουρας Αλιπραντη , Αθανάσιου Κατση και Πύρρου Παπαδημητριου.
Το επίκαιρο ζήτημα της συμφιλίωσης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής στο πλαίσιο της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας μίλησαν οι δύο καλεσμένες ομιλήτριες , η Αναπλ. Καθηγήτρια Ειρήνη Καμπεριδου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Κ. Φωτεινη Βρυνα. 
Στην αρχή χαιρετισμό έκαναν η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ η κ. Ζ. Κασιματη και η κ. Α. Τορενς, πρόεδρος του ΚΜΟΠ. Επίσης εκ μέρους της συγγραφικής ομάδας μίλησε η κ. Λ. Αλιπραντη, Αντ. της ΔΕΠΙΣ.Τον συντονισμό έκανε η γνωστή μας δημοσιογράφος κ. Πηνελόπη Γαβρά.

Το βιβλίο βρίσκεται προς ανάγνωση ΔΩΡΕΑΝ στο link: 

https://worlbal.eu/files/publications/Anissoropia_Ergasias_Zois.pdf?fbclid=IwAR3-JOqhL0Ha3sBE8UbZT3m_BB7FjqvgoKOAUUJV6toiityRjERwnWcc0E4