Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία «Μες τη Μεσόγειο»

«Μες τη Μεσόγειο»

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια», πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η συναυλία «Μες τη Μεσόγειο».

Ο Δημήτρης Κίκλης, με το ταλέντο του ως ένας από τους πλέον υποσχόμενους νέους τραγουδοποιούς της γενιάς του, μαζί με την σπουδαία ερμηνεύτρια Πένυ Ξενάκη καθώς και οι ταλαντούχες νέες ερμηνεύτριες Αιμιλία Κίκλη και Κατερίνα Χούπη, μας ταξίδεψαν μουσικά σε παλιές γνωστές μελωδίες της Edith Piaf, Sergio Endrigo, Dalida…αλλά και στα αγαπημένα τραγούδια πολλών γνωστών Ελλήνων συνθετών.

Εκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέα Κουρέπη πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας τη γνωστή επιτυχία του Sergio Endrigo “Canzone per te”!!!

 Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος προλόγισε τη συναυλία, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου, η Πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και η Αντιπρόεδρος Ντέμη Αγαπάκη, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Ρένα Πολίτη, η Κοινοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου και Ρόζα Κουτσούκου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.