Μας ταξίδεψαν σε Κυκλάδες και Μικρά Ασία

Μας ταξίδεψαν σε Κυκλάδες και Μικρά Ασία

Ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό, που μας ταξίδεψε μέσα από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, από τις Κυκλάδες στη γη της Μικρασίας παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Νέας Ερυθραίας, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.
Η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και παριστάμενους ενώ ο φιλόλογος Θοδωρής Κοντάρας έκανε την παρουσίαση του προγράμματος που με φροντίδα είχε επιμεληθεί. 
Η Αγγελική και η Στέλλα Κονιτοπούλου με τα τραγούδια τους μας ταξίδεψαν στα Κυκλαδονήσια, ενώ οι γυναίκες της χορωδίας του Χορευτικού Ομίλου Νέας Ερυθραίας (Χ.Ο.Ν.Ε.) μας πέρασαν στην απέναντι μεριά του Αιγαίου, στην αγαπημένη μας Ερυθραία.
Στο χορό τα μέλη του χορευτικού ομίλου Νέας Ερυθραίας και η χορευτική ομάδα "Χοροαχλιστός" της Μαρίας Κλουβάτου, απέδωσαν τα τραγούδια με εξαιρετική δεξιοτεχνία, ενώ βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης ήταν οι μουσικοί Βασίλης Κλουβάτος στο βιολί, Δημήτρης Ράπτης στο λαούτο, Κώστας Καίσαρης στο ακορντεόν, και Σταμάτης Βλάχος στο τουμπελέκι.
Παρευρέθηκαν ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωματείων, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.