ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Το εργαστήρι Ζωγραφικής παιδιών και εφήβων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, ξεκινά τα μαθήματα ζωγραφικής την Τρίτη  14  Σεπτεμβρίου 2021.

Τα μαθήματα ζωγραφικής απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές του εργαστηρίου διδάσκονται για τα χρώματα, τα σχήματα και τις γραφές. Εξοικειώνονται με τα εκφραστικά μέσα ( ακρυλικά χρώματα, λαδοπαστέλ, μολύβια, χαρτιά, υφάσματα και ανακυκλώσιμα υλικά), φτιάχνουν τα δικά τους έργα και κατασκευές μαθαίνοντας  διάφορες τεχνικές ( κολάζ, στάμπωμα, μεικτές τεχνικές κ.ά. )

Τα παιδιά και οι έφηβοι χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες και τα παιδιά ξεκινούν από 6 ετών (Α΄Δημοτικού). Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 12 άτομα

Τα μαθήματα διεξάγονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 68 (πάρκο Α. Στουδίτη) με καθηγήτρια την κα Φρόσω Μαλέα, ζωγράφο-εκπαιδευτικό Τέχνης.

Το ωράριο των μαθημάτων είναι :

Τα παιδιά πρέπει να φορούν μάσκες και να έχουν μαζί τους το αποτέλεσμα αρνητικού εβδομαδιαίου self- test για τον COVID19. Στο τέλος του πρώτου τμήματος θα γίνεται δεκάλεπτο διάλλειμα για τον αερισμό του χώρου.

Οι αιτήσεις γίνονται στο εργαστήριο  Ζωγραφικής από Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρες 13.00-19.00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 6231041

Συμμετοχή: 10 ευρώ δημότες, 15 ευρώ ετεροδημότες.