Κούλουμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη Νέα Ερυθραία

Ο Δήμος Κηφισιάς σας προσκαλεί να γιορτάσουμε τα Κούλουμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη Νέα Ερυθραία!!! Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου στον καθιερωμένο πλέον χώρο του Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου) από τις 11:00 το πρωί θα υπάρχει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα αλλά και πολλές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους. 
Το επίλεκτο τμήμα του χορευτικού του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δήμητριος Βικέλας» σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης με τη συνοδεία της ορχήστρας του θα τραγουδήσει μεγάλες δικές του επιτυχίες αλλά και παραδοσιακά τραγούδια. Μαζί του θα είναι η Αγνή Καλούμενου και ο Πέτρος Σκάρος.
Για τα παιδιά θα υπάρχουν παιχνίδια με έθιμα από όλη την Ελλάδα, αποκριάτικος στίβος δοκιμασιών, κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, εντυπωσιακό πρόγραμμα με μαγικά και close-up κόλπα ενώ θα υπάρχει face-painting και μασκότ για φωτογραφίες.
Θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα με τη συνοδεία κρασιού και αναψυκτικών.

Σας περιμένουμε όλους!!!