ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ

Κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ.
Στις εισόδους των δύο εξεταστικών κέντρων του Δήμου μας, ( 3ο Λύκειο Κηφισιάς και Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας)  οι μαθητές και οι γονείς τους αντίκρυσαν θετικά μηνύματα όπως: «Καλή επιτυχία», «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός» κ.α.
Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.
 

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 

Με υποχρεωτικό self test και μάσκα οι υποψήφιοι προσέρχονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο εξεταστικό Κέντρο του 3ου Λυκείου Κηφισιάς

Οι γονείς εμψυχώνουν και υποστηρίζουν τα παιδιά τους.

«Καλή επιτυχία», «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός» μερικά από τα θετικά μηνύματα στις εισόδους των εξεταστικών κέντρων του Δήμου Κηφισιάς.

Κοντά στους μαθητές ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ.

Φωτογραφίες Μάριος Καραγεωργίου

Εξεταστικό κέντρο στο Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας 

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Κατερίνα Καραλή εμψυχώνει με χειροκρότημα τους μαθητές που φτάνουν στο ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ, στο ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ