Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων εύχεται ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων του Δήμου Κηφισιάς. Στα δύο εξεταστικά κέντρα, το 3ο Λύκειο Κηφισιάς και το Λύκειο Ν. Ερυθραίας οι μαθητές και οι γονείς τους συνάντησαν μια πρωτότυπη «αφισοκόλληση» από post- it, χαρτάκια με θετικά μηνύματα όπως: «Καλή επιτυχία», «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός»
Ο κάθε υποψήφιος λάμβανε επίσης ένα στυλό μπαίνοντας στο εξεταστικό κέντρο. Η δράση αυτή πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά με πρωτοβουλία της Επιστημονικής Ομάδας της « Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς. .
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος συμμετείχε στη δράση και βρέθηκε το πρωί στο πλάι των υποψηφίων. «Εύχομαι Καλή Δύναμη, ψυχραιμία και υπομονή στα παιδιά μας, που είναι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και στους γονείς τους. Ευχαριστίες στους καθηγητές για τη δική τους προσπάθεια. Ακολουθεί το Καλοκαίρι και μετά αρκετές ευκαιρίες στην ζωή».
Από νωρίς το πρωί ήταν κοντά στους μαθητές και μοίραζε στυλό η πρόεδρος του Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη και η Πρόεδρος της ΔΕΠ και της Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Κηφισιάς Κατερίνα Καραλή.
Η ομάδα που παραβρέθηκε στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας & 3ο Λύκειο Κηφισιάς ήταν οι Εθελοντές: Δωροθέα Λοΐζου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτου, Ζωγραφιά Βακάλογλου, Λίνα Νικοπούλου, Μαρία Ιωάννου, Τιτίκα Βελέντζα, Κάτια Παπακωνσταντίνου, Ελένη Παπακώστα, Κωνσταντίνος Κατρής, Ειρήνη Στρατάκη,Ευγενία Γρηγοροπούλου, Τιτίκα Μανιάτη, Εύη Ιωαννίδου και τα μέλη της Επιστημονικής ομάδας ,Σώτια Μακαρώνη ,Βάσω Αλεξάκη και Αρχοντούλα Αλεξάκη.


φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου