Κάλαντα στον Δήμαρχο από τον 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

Κάλαντα από τον 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

Κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας έψαλαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στην Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Κηφισιάς, στον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Σισσυ Παπασπύρου, τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Αντωνιάδη και τους δημοτικούς συμβούλους  Σάντυ Πατρινού και Παντελή Παπανικολάου.

Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης Καθηγήτριας Μουσικής και τις υπέροχες φωνές της χορωδίας με συνοδεία φλογέρας, κιθάρας, τουμπερλέκι και ντέφι τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ταξιδεύοντάς τους σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς , καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους ευχήθηκε  χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία. Μίλησε με τα παιδιά για τον φετινό στολισμό της πόλης μας, τις πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αλλά και για τα δώρα που προσμένουν από τον Άγιο Βασίλη.

Τα παιδιά της 4ης και 5ης Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς συνόδευαν η Διευθύντρια του Σχολείου και οι δάσκαλοι τους.