Ηµερίδα Σταδιοδροµίας Δήµου Κηφισιάς#JobDay

ο Σάββατο 20 Οκτωβρίου πραγµατοποιήθηκε µε µεγάλη επιτυχία και για δεύτερη φορά στο Δήµο Κηφισιάς η Ηµερίδα Σταδιοδροµίας Δήµου Κηφισιάς#JobDay σε συνεργασία µε την εταιρεία Skywalker, στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College, από τις 11:00 έως τις 18:00. 
Πρόκειται για µία δράση που περιλάµβανε εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελµατικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σηµειωµάτων. 
Το Προσωπικό Coaching πραγµατοποιήθηκε από Πιστοποιηµένους Επαγγελµατίες του Hellenic Coaching Association (HCA) και το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σηµειώµατος από την εταιρεία Manpower Group. Χορηγός φιλοξενίας ήταν το Athens Tech College. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες και οι συµµετοχές στις παράλληλες δράσεις ξεπέρασαν τις 100 και προέρχονταν και από άλλους Δήµους. 
Στην Ηµερίδα παρευρέθηκαν ο Δήµαρχος Κηφισιάς κ.Γιώργος Θωµάκος, ο Αντιδήµαρχος Επιχειρηµατικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωµένων κ.Ευάγγελος Αυλήτης και η Δηµοτική Σύµβουλος κα.Μαρία-Χριστίνα Τσιάµα. 
Ο κ.Αυλήτης δήλωσε «Η Ηµερίδα Σταδιοδροµίας Δήµου Κηφισιάς#JobDay, ένας θεσµός που ξεκίνησε την περασµένη χρονιά στο Δήµο µας, πραγµατοποιήθηκε µε επιτυχία για δεύτερη φορά. Συνεχίζουµε τις δράσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν το δηµότη, τον άνεργο, το νέο, τον εργαζόµενο, τον επαγγελµατία, οι οποίοι προσπαθούν και θέλουν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες στην αγορά εργασίας».