ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Το Σωματείο "ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ - Φίλοι Παύλου Μελά" , τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακεδονομάχου ήρωα Παύλου Μελά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, εις τον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς - Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου. Ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον Γραμματέα του Σωματείου Δρ. Μαρίνου Παπαδόπουλου, δικηγόρο.
Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων έλαβε χώρα εις τον ανδριάντα του Μακεδονομάχου, επί της πλατείας Κεφαλαρίου Κηφισιάς. Η παιδική χορωδία των «Τροβαδούρων Κηφισιάς», οι «Μικροί Τροβαδούροι», συμμετείχαν με το τραγούδι του Παύλου Μελά και τον Εθνικό Ύμνο.
Στεφάνια κατέθεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαρουσίου – Κηφισιάς και Ωρωπού, ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ», ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κ. Αυλήτης Ευάγγελος εκ μέρους του Δημάρχου Κηφισιάς, ο κ. Γιάννης Κουργιανίδης εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο. κ. Στόγιος Ευάγγελος εκπρόσωπος του συλλόγου απογόνων Μακεδονομάχων Θεσσαλονίκης «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», η κ Ολυμπία Καλού Πρόεδρος του συλλόγου «ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΜΕΛΑΣ