ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Το φετινό πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Κηφισιάς, 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας, είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τα μέτρα για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί ο σημαιοστολισμός και η φωταγώγηση και στις τρεις Δημοτικές ενότητες. Στο Δημαρχείο Κηφισιάς, σε δημοτικά κτήρια της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς  έχουν αναρτηθεί απεικονίσεις της Επανάστασης και των αγωνιστών για την Ελευθερία, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες του 21.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ν. Ερυθραίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλου και παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Νέας Ερυθραίας. Κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, τη Βουλή των Ελλήνων, την Περιφέρεια Αττικής, την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Ακαδημία Κηφισιάς.

 

Εθνικά εμβατήρια, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, θα ακουστούν σε κεντρικούς δρόμους Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

 

Συντονίζει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας  Νίνα Ασπασία Βλάχου.