Εξαιρετική η συναυλία με την ορχήστρα ACADEMICA του Ωδείου Αθηνών

Mια μοναδική συναυλία με την ορχήστρα ACADEMICA του Ωδείου Αθηνών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η κλασική μουσική κοντά σου» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις της κλασσικής μουσικής την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.
Υπό την μουσική διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αθηναίου και την εκπληκτική εμφάνιση του σολιστ Σπύρου Μουρίκη στο κλαρινέτο στο πρώτο μέρος ερμηνεύοντας έργα του Gioacchino Rossini σονάτα για έγχορδα αρ.5 σε μι υφ. μείζονα, Αllegro vivace, Andante, Allegetto, Donato Lovreglio Giuseppe Verdi φαντασία πάνω σε θέματα της όπερας, La Traviata για κλαρινέτο και έγχορδα κέρδισαν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ερμήνευσαν έργα του Διονύση Λαυράγκα Intermezzo lirico για έγχορδα και leos Janacek σουίτα για ορχήστρα εγχόρδων.
Την συναυλία προλόγισε ο πρόεδρος του Ωδείου Αθηνών κ. Νίκος Τσούχλος.
Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο πρώην Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, ο πρόεδρος του συλλόγου «Οι φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς κ. Βιανέλλο Φραντσέσκο, ο μαέστρος της μικτής χορωδίας νέων και της παιδικής χορωδίας του Ν.ΠΔ.Δ. Δημήτριος Βικέλας κ. Θανάσης Αρβανίτης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κ. Ευτυχία Κούτση και πλήθος κόσμου.