Εξαιρετική η θεατρική παράσταση "Η Ζωγραφιά του Θεού" στην Κηφισιά

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν ηθοποιό η καλλιτέχνη μα φυσικά το χειροκρότημα του κόσμου ιδίως κατά την διάρκεια αλλά και στο τέλος μιας θεατρικής παράστασης.
Αυτό το έκαναν πράξη οι θεατές την Τετάρτη 10 Ιουλίου σε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στο κατάμεστο από θεατές Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς που χειροκροτούσαν όρθιοι και παρατεταμένα την ηρωίδα ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της παράστασης ‘’ Η Ζωγραφιά του Θεού΄΄ Χριστίνα Τζαβάρα. 
Η Χριστίνα Τζαβάρα μέσα από την ερμηνεία της κατόρθωσε να κερδίσει τις καρδιές του Θεατρόφιλου κοινού της Κηφισιάς και να περάσει κοινωνικά μηνύματα για τον κόσμο των ΑΜΕΑ και τον περίγυρο τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους στις καθημερινές ανάγκες τους.
Ένα έργο που γράφτηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Ιάκωβο Μυλωνά που είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αδερφού της Χριστίνας Τζαβάρα και περιέγραψε τις αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του αν βάλουμε πάνω απ’ όλα την αγάπη.
Μια συγκινητική κωμωδία που συνδυάζει, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και μιλάει για ένα κορίτσι (Χριστίνα Τζαβάρα) με ειδικές ιδιαιτερότητες που η ιδιοφυία του άλλαξε τον κόσμο. 
Μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση εμπλουτισμένη με μπαλετικά χορευτικά από την Λίμνη των Κύκνων με την Χριστίνα Τζαβάρα (στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ένα κορίτσι ΑΜΕΑ),τον Ιάκωβο Μυλωνά, Στεφανία Γκουρνέλου, την Εύη Καραδήμα και την Κωνσταντίνα Μπάδρα.
Την Σκηνοθετική επιμέλεια την είχε η Μαρία Τσολάνα, φωτισμοί ο Στέλιος Καραθανάσης, Σκηνικά κουστούμια ο Κωνσταντίνος Παραμύθης και Βοηθός σκηνοθέτη η Μαριάνθη Παραμύθη.
Tην θεατρική παράσταση την παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘’ Δημήτριος Βικέλας’’ κ. Σίσσυ Παπασπύρου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.