Εντυπωσιακή η έκθεση κεραμικής στο ΚΕΜΜΕ του Δήμου Κηφισιάς

Η αγάπη και η φαντασία συναντήθηκαν με την τέχνη στην τριήμερη έκθεση κεραμικής στο Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) του Δήμου Κηφισιάς, που πραγματοποιήθηκε 1 - 3 Ιουνίου 2018, στη Βίλα Κώστα.
Στο χώρο της πολυποίκιλης πολιτιστικής δημιουργίας φιλοξενήθηκαν για τρεις ημέρες έργα που φιλοτέχνησε η ομάδα κεραμικής της Μαρίας Ρήγα. Κεραμικά έργα, εντυπωσιακά, φτιαγμένα με μεράκι παρουσιάστηκαν στο κοινό και ενθουσίασαν. 
Εντυπωσιασμένη η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση συνεχάρη όλη την ομάδα και τη δασκάλα Μαρία Ρήγα. «Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους, το επίπεδο είναι πάνω από επαγγελματικό» τόνισε η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ενώ την έκθεση επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δήμ Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης.
Να σημειώσουμε πως η ομάδα της κεραμικής εργάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Βίλα Κώστα και οι μαθητές διδάσκονται τις βασικές τεχνικές κατασκευής και στη συνέχεια διακόσμησης ενός κεραμικού έργου.