Ενημέρωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ν.Ερυθραίας

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς Κατερίνα Καραλή σας ενημερώνει σχετικά με το κοινωνικό παντοπωλείο της Ν.Ερυθραίας:

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε να λειτουργεί και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας στη Ν. Ερυθραία. Όσοι ωφελούμενοι είναι κάτοικοι της Ν. Ερυθραίας και είναι γραμμένοι στο κοινωνικό Παντοπωλείο της Κηφισιάς, αυτομάτως μεταφέρονται στη δομή της Ν. Ερυθραίας .

Όσοι κάτοικοι της Ν. Ερυθραίας δεν είναι γραμμένοι να περάσουν από το κοινωνικό παντοπωλείο της Ν.Ερυθραίας (Αναξαγόρα και Αθ. Διάκου) για να συμπληρώσουν την αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Κάλεσμα στους ιατρούς της περιοχής μας, ιδιαίτερα σε παθολόγους που να μπορούν να συνταγογραφούν έναν αριθμό συνταγών να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Χρειαζόμαστε ακόμα οδηγό για το ασθενοφόρο που έχει ο Δήμος μας , εκπαιδευμένο ή με όρεξη να εκπαιδευτεί.

Τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου μας είναι ανοιχτά καθημερινά και περιμένουν την προσφορά σας σε τρόφιμα.

Ιδιαίτερα στην Ν. Ερυθραία περιμένουμε την προσφορά σας και σε ρούχα , παπούτσια, παιχνίδια, αλλά και σε βιβλία γιατί σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Παλαιοβιβλιοπωλείο της Αγάπης , όπου θα μπορείτε να αγοράζετε όλα τα βιβλία με 1 και 2 euro για να συνεισφέρουμε στα συσσίτια και το κοινωνικό παντοπωλείο.