Διαλέξεις στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς

Στα πλαίσια του Γ' Κύκλου Διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου «Νίκος Αντωνόπουλος» σας προσκαλούμε την Τετάρτη 10/5, στις 5.30 μ.μ.- 7 μ.μ. στην Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, (Έπαυλις Δροσίνη, Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού) για να παρακολουθήσετε, με ελεύθερη είσοδο την ομιλία του κου Δημήτρη Σιακαντάρη Ψυχαναλυτής, Δρ Παντείου Παν/μίου με τίτλο «Ενδοψυχικοί Διάλογοι»
Στις 7.10 μ.μ. – 8.30 μ.μ. θα ακολουθήσει η ομιλία του κου Απόστολου Αθανασάκη, Ομότ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Santa Βarbara, UCLA με τίτλο «Ησίοδος και Αρχίλοχος. Η μεγάλη πολιτισμική επανάσταση του 8ου και του 7ου αι. π.Χ.»

Μια εξαιρετική ομιλία του φιλόλογου Ανδρέα Μωρίκη με θέμα: «Συζητώντας για τον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη» παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες στις διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου «Νίκος Αντωνόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς την Παρασκευή 5 Μαίου 2017, στην Έπαυλη Δροσίνη.

Ενδιαφέρουσες ομιλίες φιλοξένησε χθες το απόγευμα το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο «Νίκος Αντωνόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς, στην Έπαυλη Δροσίνη. Η κα Λένα Μανούσου, Αρχαιολόγος, μίλησε για τις «Αρχαιολογικές Διαδρομές», και η  κα Λιάνα Σουβαλτζή, Αρχαιολόγο και Διευθύντρια της Ελληνικής Αποστολής στην όαση Σίουα της Αιγύπτου παρουσίασε το θέμα: «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ το κοινό όραμα»