Διακρίσεις σχολείων του Δήμου Κηφισιάς στις Εμπορικές Εκθέσεις Επιχειρηματικότητας

10Μαρ

Διακρίσεις σχολείων του Δήμου Κηφισιάς στις Εμπορικές Εκθέσεις Επιχειρηματικότητας

Βραβείο στο 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς διάκριση στο Β Αρσάκειο Λύκειο Εκάλης στις Εμπορικές Εκθέσεις Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές και τους εύχεται ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Σημαντικά βραβεία και έπαινοι απονεμήθηκαν μεταξύ 82 Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα που πήραν μέρος στις Εμπορικές Εκθέσεις Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αθήνας και Θεσσαλονίκης «Trade Fair 2017», του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.
Στις διακρίσεις ξεχώρισαν και σχολεία του Δήμου Κηφισιάς. Συγκεκριμένα:
Βραβείο: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ»
(υπήρξε ισοβαθμία μεταξύ δύο μαθητικών επιχειρήσεων)
«RE-STRAW», 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς
Η εταιρεία RE-STRAW παράγει συσκευές τρισδιάστατης απεικόνισης σε ατμό που χρησιμοποιούνται σε διαφόρους τομείς, όπως στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, την επικοινωνία και στη διαφήμιση των εταιρειών.
«Vitalis», Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης
Βιολογική καλλιέργεια λαχανικών και άλλων φυτών πάνω από ενυδρείο. Τα φυτά «θρέφονται» από τα απόβλητα των ψαριών, το νερό είναι πιο καθαρό για τα ψάρια και επιτυγχάνεται μια οικολογική και όμορφη καλλιέργεια μέσα στο σπίτι.
ΕΠΑΙΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
«iProject», Β’ Αρσάκειο – Τοσίτσειο Γενικό Λύκειο Εκάλης
Η εφαρμογή «iQueues» εξαλείφει την ουρά στον πάγκο αλλαντικών και τυριών στα σούπερ μάρκετ.

Οι Εμπορικές Εκθέσεις Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΣΕΝ/JA Greece Αθήνας και Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και του ΣΒΒΕ Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Κηφισιάς.