Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης στον Δήμο Κηφισιάς

Tο Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ ¨Δημήτριος Βικέλας¨ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, το ‘Δ.Α.Κ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’.
Εκατόν είκοσι αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν στους «Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης 2018», στο πλαίσιο των Προγραμμάτων « Άθληση για Όλους ». 
Στους Αγώνες συμμετείχαν για πρώτη φορά έξι Δήμοι και πιο συγκεκριμένα: Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Φιλοθέης - Ψυχικού, Χαλανδρίου και Κηφισιάς.
Πολλά συγχαρητήρια εκ μέρους του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κουρέπη Αχιλλέα σε όλους τους μικρούς κολυμβητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες, στους προπονητές τους και στους γονείς που ήρθαν για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.
Παρόντες επίσης στους αγώνες ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νικήτας Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Κασιούρας και ο Πρόεδρος του Α.Μ.Ε.Σ κ. Σταύρος Παναγιωτίδης.
Τιμητική απονομή έγινε στον Αλέξανδρο Τσόλτο, ο οποίος ξεκίνησε τον αθλητισμό από το Κολυμβητήριο «Πολιτεία» και έχει διακριθεί όχι μόνο για τις ξεχωριστές αθλητικές επιδόσεις του στην κολύμβηση στα 100μ. και 200μ. ελεύθερο αλλά και για την αφοσίωση του στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Συνολικά ο Δήμος Κηφισιάς στους διαδημοτικούς Αγώνες κατέκτησε: 
5 χρυσά
2 αργυρά
1 χάλκινο
1 χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα (4χ25μ ελεύθερο )