Γιορτή Αθλητή 2018

05Μαρ

Γιορτή Αθλητή 2018

Ο Δήμος Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά, την καθιερωμένη «Γιορτή του Αθλητή», στο πλαίσιο της οποίας θα βραβευτούν σωματεία, αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Κηφισιάς, που διακρίθηκαν με τις αθλητικές επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η φετινή «Γιορτή του Αθλητή» θα λάβει χώρα στο Politia Tennis Club (Αριστοτέλους 18, 145 63 Πολιτεία-Κηφισιά) τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 18:30 το απόγευμα, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο.

Η φετινή γιορτή, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από τον θάνατο του πρώτου Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς κι όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις του έτους, είναι αφιερωμένες στον Δημήτριο Βικέλα, το όνομα του οποίου φέρει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, και το οποίο διοργανώνει την εκδήλωση.

 

Στην Γιορτή 2018 θα βραβευτούν οι εξής σύλλογοι:

ΑΘΗΝΑ ΄90
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Ε.Ο.Κ.Α» 
Α.Μ.Ε.Σ
Α.Ο.Κ
Α.Ο.Π
Α.Ο.Π.Κ
Α.Ο.Χ «ΥΜΗΤΤΟΣ»
Α.Σ ΚΗΦΙΣΙΑ 2010
Α.Ο. ΕΚΑΛΗΣ
Α.Ε.Ν.Κ
Α.Σ «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Α.Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Α.Σ ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε ΑΜΑΖΟΝΕΣ
Γ.Σ.Κ
Γ.Σ.Κ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»
Ε.Α.Σ.Ο -AGIS
Ζ.Α.Ο.Ν
ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΫ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  FC
Σ.Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ZEN MARTIAL ARTS ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, με θέμα την προσωπική της εμπειρία στο «πως μπορεί να σπάσει κάποιος το φράγμα του “δεν μπορώ”.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.