Απονομές ετήσιου εσωτερικού τουρνουά τέννις

Στις 31 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης στην Κάτω Κηφισιά (Όθωνος) η απονομή όλων των κατηγοριών του ετήσιου εσωτερικού τουρνουά  Τέννις των τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ.  Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

 400 και πλέον αθλούμενοι από τους 5 χώρους που υλοποιεί προγράμματα ο Δήμος Κηφισιάς (Ζηρίνειο, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Αλώνια και Κάτω Κηφισιά) στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις απονομές του ετήσιου τουρνουά που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και Ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

Πριν την έναρξη των απονομών ,όσοι παρευρέθηκαν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα επίδειξης μεταξύ τις πρωταθλήτριας Ελλάδος και μέλους της Εθνικής Ομάδας  Εμμανουέλλας  Αντωνάκη και του 5 φορές Πρωταθλητή Ελλάδος  Θοδωρή Αγγελίνου.

 Ο Δήμαρχος Κηφισιάς  Γιώργος Θωμάκος αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση των τμημάτων αλλά και των αγώνων ,τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κοσμούν τα δημοτικά γήπεδα αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας πραγματοποιώντας αγώνες επίδειξης ,δίνοντας εικόνες επαγγελματικού επιπέδου στους αθλούμενους.

Το λόγο έλαβε κατόπιν ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αχιλλέας Κουρέπης , ο οποίος φανερά ενθουσιασμένος από το αγωνιστικό θέαμα καθώς και την προσέλευση του κόσμου τόνισε πόσο σημαντική ήταν η ανακαίνιση των δημοτικών γηπέδων καθώς έδωσαν άλλη πνοή στο χώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημήτριος Βικέλας  Νικήτας  Κόκκαλης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Πάνος Ραυτόπουλος.

Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι ,ευχήθηκαν  «καλό καλοκαίρι»  ανανεώνοντας το ραντεβού στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο.