Αποκαταστάσεις φθορών σε οδοστρώματα και πεζοδρόμια

Σε αποκαταστάσεις των φθορών που παρουσιάζονται στα οδοστρώματα και τα πεζοδρόμια της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης προχωρά καθημερινά ο Δήμος Κηφισιάς, με συστηματική οργάνωση των συνεργείων τεχνιτών για τις άμεσες επεμβάσεις.
Την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε σε αποκατάσταση και συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων με το ασφαλτικό συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να πραγματοποιεί 15 επεμβάσεις και το ιδιωτικό συνεργείο που συνεργάζεται με το Δήμο άλλες τόσες σε διάφορους δρόμους.
Στο πλαίσιο της βελτίωσης της κυκλοφορίας των οχημάτων σε εξέλιξη βρίσκεται και μεγάλη εργολαβία ανύψωσης φρεατίων τα οποία βρίσκονται εντός του οδοστρώματος. Μέσα σε μια εβδομάδα αντιμετωπίστηκαν περίπου 40 προβληματικά σημεία, ενώ το οικοδομικό συνεργείο του Δήμου εργάζεται για την επισκευή και απελευθέρωση των πεζοδρομίων.
Εξειδικευμένο σιδηρουργικό συνεργείο προχωρά καθημερινά σε εργασίες αποκατάστασης φθαρμένων σιδηρουργικών στοιχείων όπως κολωνάκια, περιφράξεις, όργανα παιδικών χαρών κ.α. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετωπιστήκαν 10 τέτοιου είδους επεμβάσεις.
Με μικρές τεχνικές επεμβάσεις βελτιώνεται η καθημερινότητά μας.