Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά (25/6 στις 7μ.μ.)

19Ιουν

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά (25/6 στις 7μ.μ.)

Σε συνέχεια του Συνεδρίου «Ταξίδι στην Έξυπνη Πόλη» και του Φεστιβάλ Ανοικτού Χώρου στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς, ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο Βάρσο, θα εστιάσει σε μία «έξυπνη εφαρμογή» την «trust and use».

Η κα.Βάλια Παπαδημητρίου θα μας μιλήσει για τη δημιουργία της ελληνικής start up που δικτυώνει τους καταναλωτές. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη πλατφόρμα παγκοσμίως που χαρτογραφεί την αγορά για λογαριασμό του καταναλωτή και του παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πλοηγηθεί εύκολα, online και offline, φιλτράροντας την πληροφορία και βρίσκοντας στοχευμένα αυτό που ζητά μέσω της ορθής κατηγοριοποίησης των υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται μέσα από την ιστοσελίδα. Ο στόχος του trust and use είναι να εξελιχθεί σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα προσφέρει στο χρήστη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πάρει τη σωστή απόφαση για μία αγορά λαμβάνοντας υπόψιν και τις συμβουλές των γνωστών και φίλων του.

Η παρουσίαση της εφαρμογής θα απευθύνεται στους επαγγελματίες, καθώς θα ακολουθήσουν μεταγενέστερα παρουσιάσεις για το χρήστη, και τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς - Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου

Επιχειρηματικότητας κ.Ευάγγελου Αυλήτη.