Ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Κηφισιάς στους Δήμους της Καρδίτσας


Την έμπρακτη αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς των Δήμων Μουζακίου και Καρδίτσας που δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία «Ιανός» έδειξαν οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ημέρες ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης. Τα συγκεντρωθέντα είδη μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς στις αρμόδιες τοπικές Αρχές.
Οι πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης προσέφεραν τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, γάλατα), κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες), χαλιά, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας σε δύο σημεία συγκέντρωσης του Δήμου μας. Τα είδη παραλάμβαναν υπάλληλοι της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου υπό τον συντονισμό της προέδρου Κατερίνας Καραλή.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος είχε συνομιλίες με τους Δημάρχους των περιοχών που επλήγησαν και δοκιμάστηκαν από τις απερίγραπτες καταστροφές. Δήλωσε στους Δημάρχους Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του Δήμου Κηφισιάς και τους ευχήθηκε δύναμη και γρήγορη αποκατάσταση.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς ευχαριστεί τους πολίτες που προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηριχθούν οι πλημμυροπαθείς.