Υγεία

14Μάιος

Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες και σημεία όπου δημιουργείται συνωστισμός πολιτών

Επαναλαμβάνονται οι προληπτικές απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες και σημεία όπου δημιουργείται συνωστισμός πολιτών με ιδιαίτερη έμφαση στα παγκάκια και άλλους καθιστικούς χώρους.

14Μάιος

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ( Α.Δ.Υ.Μ.) ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρει δωρεάν όπως κάθε χρόνο τη συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. ( Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε οικογένειες του Δήμου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

07Μάιος

Στον Δήμο Κηφισιάς προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ

Την Παρασκευή 8/5 τα αρμόδια κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα επισκεφθούν τον Δήμο μας προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεστ για τον κορονοϊό σε ευπαθείς ομάδες και εργαζομένους του Δήμου που εκτίθενται περισσότερο σε επαφή με το κοινό.

30Απρ

Με μια συμβολική κίνηση οι Αντιδήμαρχοι Κηφισιάς είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές

Το δικό τους «ευχαριστώ» είπαν στους ιατρούς, τους νοσηλευτές και τους επαγγελματίες Υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού...