Υγεία

11Νοε

Εγκατάσταση οικολογικών κάδων απορριμμάτων για χρήση από Α.μ.Ε.Α.

Καινούργιοι κάδοι ανακύκλωσης και σύμμεικτων απορριμμάτων, ειδικοί και για άτομα με αναπηρία, εγκαθίστανται σε τρία σημεία του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου για δημιουργία δικτύου  προσβασιμότητας των πολιτών με αναπηρίες.

11Νοε

Αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων από ίδιους πόρους του Δήμου Κηφισιάς

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κηφισιάς παρέλαβε νέους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι  αντικαταστούν σταδιακά παλαιούς κάδους σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη.  

06Νοε

Δράσεις απολύμανσης δημόσιων χώρων

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει τις δράσεις απολύμανσης δημόσιων χώρων (παγκάκια, στάσεις, πεζούλια κ.α.) συμβάλλοντας στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού.

04Νοε

Ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορoνοϊού

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Κηφισιάς για την προστασία από τη διάδοση του κορoνοϊού και με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Προσωπικού – Οικονομικών, Εποπτείας Μέτρων κατά του κορονοϊού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ευάγελου Αυλήτη, δημιουργήθηκαν ενημερωτικά video για την πρόληψη και αποφυγή της μετάδοσης της Covid-19. 

02Νοε

Ενημέρωση για το αντιγριπικό εμβόλιο, από το Τοπικό Ιατρικό Συμβούλιο Δήμου Κηφισιάς

Το Τοπικό Ιατρικό Συμβούλιο Δήμου Κηφισιάς σας ενημερώνει: Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει εκδώσει τις ακόλουθες οδηγίες για τον εμβολιασμό έναντι του ιού της εποχικής γρίπης:

26Οκτ

Οκτώβριος! Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού!

Η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα αυτής της ημέρας, αλλά και ολόκληρου του Οκτώβρη, που είναι ο μήνας ενημέρωσης,  ευαισθητοποίησης  και πρόληψης  του καρκίνου του μαστού.

15Οκτ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ασφαλής λειτουργία των σχολείων την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού" (19/10)

Ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ασφαλής λειτουργία των σχολείων την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού», με βασική ομιλήτρια την κ. Αθηνά Λινού, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 19/10, στις 19.00