Πολιτική

15Μαρ

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εν όψει του πάνδημου εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  και της 196ης Εθνικής Παλιγγενεσίας

16Ιαν

Βραβείο Μπότση στον Δήμο Κηφισιάς

Από τα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου,  ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρέλαβε την ειδική τιμητική διάκριση  του Ιδρύματος Μπότση, για τη διάσωση της εμβληματικής Βίλας Μπότση στην Νέα Ερυθραία και την μετατροπή της σε κοιτίδα Πολιτισμού.

15Ιαν

Συλλυπητήρια του Δήμου Κηφισιάς για το θάνατο του Γεώργιου Αρβανίτη

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του καθηγητή μουσικής, μουσικοπαιδαγωγού και πρώην μαέστρου της Μικτής Χορωδίας Νέων του Δήμου Κηφισιάς, Γεωργίου Αρβανίτη.

15Ιαν

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας.
Μικρασιάτες Ερυθραιώτες δεύτερης και τρίτης γενιάς και όχι μόνο γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης.

13Ιαν

Συνεδρίαση Δ.Σ. Κηφισιάς (15/1/2020) Ζωντανή Παρακολούθηση

Ζωντανή Παρακολούθηση Συνεδριάσεων Δημοτικών Συμβουλίων Δήμου Κηφισιάς
H υπηρεσία ζωντανής αναμετάδοσης του Δήμου Κηφισιάς "Live Streaming" παρέχει στον Δημότη τη δυνατότητα της παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Ίντερνετ με την χρήση Η/Υ ή άλλης συσκευής smartphone/tablet.
Η αναμετάδοση ξεκινά με την έναρξη της συνεδρίασης.

 

http://www.hellasnews.tv/live/?position=44&showheader=1&showfooter=1

 

13Ιαν

Δήμος Κηφισιάς Καλή χρονιά με βραβεία!

Η εκδήλωση της κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου Κηφισιάς, αποτελεί εκτός από έθιμο και σπουδαία πολιτιστική συνάντηση πολιτικών, αυτοδιοικητικών, δημοσιογράφων ανθρώπων των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Προσφοράς. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στους φιλόξενους χώρους του κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» στο Κεφαλάρι.

03Ιαν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ της 6ης Ιανουαρίου – ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

 Στις 11.00 π.μ. ο Ιερός Κλήρος, οι Αρχές της πόλης, oι άλλοι επίσημοι και όλο το εκκλησίασμα θα μεταβούν στο χώρο της λίμνης του Πάρκου Κεφαλαρίου, όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.