Παιδεία

22Ιαν

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς για δεύτερη χρονιά το MSKMUN 2020

Ανοίγει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 η αυλαία του 2ου Διεθνούς Μαθητικού Συνεδρίου Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MSKMUN 2020), ένα τετραήμερο Συνέδριο Προσομοίωσης των συνεδριάσεων τού ΟΗΕ που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, με την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς.

21Ιαν

Άσκηση σε σεισμικό γεγονός σε Βρεφονηπιακό Σταθμό Ν. Ερυθραίας

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το έτος 2020 εκπαιδευτική δραστηριότητα, για την αντιμετώπιση σεισμικού γεγονότος, στον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ν. Ερυθραίας στην οδό Πίτα και Ανδρεαδάκη.

15Ιαν

«Ελληνική τέχνη, μια ιστορία, μια εικόνα" στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς

H έκθεση «Ελληνική τέχνη, μια ιστορία, μια εικόνα» που παρουσιάζεται στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς αποτυπώνει την ιστορία της αρχαίας ελληνικής τέχνης από τις απαρχές της, στη 2η χιλιετία π.Χ. έως σήμερα.

08Ιαν

Βράβευση νέων φοιτητών του Δήμου μας

Την βράβευση 240 πρωτοετών Φοιτητών και Φοιτητριών στην Δημόσια Γ΄βάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια της πόλης μας πραγματοποίησε το Ν.Δ.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού«ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στις 3/1/2020 στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri.

03Ιαν

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς

ΚΥΚΛΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
"ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ"
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

ΕΠΑΥΛΗ «ΔΡΟΣΙΝΗ»
(Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού)

24Δεκ

Από παιδικές φωνές τα κάλαντα στον Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν παιδιά Δημοτικού Παιδικού Σταθμού του Δήμου μας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπου κ.κ. Κύριλλο, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης.

20Δεκ

Χριστούγεννα στην Κηφισιά 2019 ΜΑΣΚΟΤ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ελάτε με τα παιδιά σας να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στους δρόμους της Κηφισιάς, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας και χαράς πλάι στους αγαπημένους ήρωες των παιδιών Μίκυ Μάους, Μίνι Μάους, η Πέππα το Γουρουνάκι κ.ά.