Παιδεία

11Σεπ

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος σε Αγιασμούς Σχολείων

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, βρέθηκε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα μαζί με εκπροσώπους του Δήμου. Συγκεκριμένα ο κ. Θωμάκος παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, του  2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου  Κηφισιάς  και του 2ου -3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.

04Σεπ

Αιτήσεις υποψηφίων καταρτιζομένων δημοσίων ΙΕΚ έτους κατάρτισης 2019-2020

H διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής/αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2/9/2019 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 9/9/2019.

03Σεπ

«Ας γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες» Μια δράση της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς!

Συνεχίζεται η δράση «Ας γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες» και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρες 10.00-12.00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας (Αθανασίου Διάκου και Αναξαγόρα 6) .

27Αυγ

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πέτυχαν τον στόχο τους.

24Αυγ

Μαζεύω καπάκια, χαρίζω χαμόγελα!

Ο Δήμος Κηφισιάς για τρίτη χρονιά συλλέγει πλαστικά καπάκια όλων των ειδών: μπουκάλια νερού, αναψυκτικών, χυμών, γάλατα, λαδιού, απορρυπαντικών, αφρόλουτρων κ.τ.λ.) για καλό σκοπό!