Επιχειρηματικότητα

23Οκτ

Online#JobDay «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου»

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα σταδιοδρομίας Online#JobDay «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» με πρωτοβουλία του δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου και με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Κηφισιάς και της εταιρίας Skywalker.gr.

 

30Σεπ

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά - COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες

Η αγαπημένη συνήθεια της δράσης επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom και με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook

18Σεπ

Επιχειρηματικό εργαστήριο για τις startup που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου μας

Στο επιχειρηματικό εργαστήριο που θα υλοποιηθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου θα γίνει προετοιμασία και εκπαίδευση των νεοφυών ομάδων εν όψει της τελικής παρουσίασης στην επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού.

23Ιουλ

9ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Την Τρίτη 21 Ιουλίου υλοποιήθηκε το 9ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο με θέμα: «Business Model Canvas» και εισηγητή τον κύριο Φραγκίσκο Θεοφύλακτο – Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Prisma Consulting.

09Ιουλ

Ολοκληρώθηκε το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο στο πλαίσιο του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.