Επιχειρηματικότητα

26Νοε

Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας – Εκδήλωση Έναρξης

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έναρξης του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

22Νοε

Τα νιάτα πλημμύρισαν το Δημαρχείο, στην εκδήλωση της μαθητικής επιχειρηματικότητας

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση επιχειρηματικότητας που απευθυνόταν σε μαθητές λυκείου του Δήμου Κηφισιάς, μια δράση η οποία πραγματοποιείται στο Δήμο μας από το 2015. 

11Νοε

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Αισθητική και Ιατρική Κοσμετολογία- Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Οι Δημοτικές Δράσεις «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» και πάλι σε δράση, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει ο Δήμος Κηφισιάς και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος στην Επιχειρηματικότητα με έμπνευση, υπέρ των Δημοτών της Κηφισιάς. 

11Νοε

Εργαστήρια Αναζήτησης Εργασίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τρία βιωματικά εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικών δεξιοτήτων, στο πλαίσιο των Δράσεων του Δήμου Κηφισιάς με σκοπό την υποστήριξη των ανέργων ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας.

06Νοε

Γ Κύκλος Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς - Πρόσκληση για Συμμετοχή

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου