Συνεχής Ενημέρωση

17Μάιος

3ο Μαθητικό Τουρνουά Σκακιού

Την Κυριακή 13 Μαϊου με την απονομή των επάθλων στους νικητές ολοκληρώθηκε το 3ο Μαθητικό Τουρνουά Σκακιού που διοργανώθηκε από τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας στη μνήμη του εκλιπόντος Γεωργίου Μπαζούλη.

 

17Μάιος

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον μεγάλο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Μαΐου ένωσαν τις φωνές τους ο Μιχάλης Δημητριάδης και η εξαμελής ορχήστρα του Σπύρου Πατρά.

Συνδιοργανωτές ήταν το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

17Μάιος

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά στο Veniero All Day Bar στο Κεφαλάρι, όπου ακούσαμε δύο νέες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας.

15Μάιος

Άνοιξη Τεχνών Παρουσίαση του βιβλίου Νυχτερινή Ακρόαση

 

Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου στην φιλόξενη Έπαυλη Δροσίνη παρουσιάστηκε από την Ευγενία Φακίνου το μυθιστόρημα Νυχτερινή Ακρόαση στο πλαίσιο του θεσμού «Άνοιξη Τεχνών», που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς